Level²Tech

Utvikling av opplevelsesbasert digital trening

Vi ser et stort skifte i markedet når det gjelder bruk av konsulenter i forbindelse med utvikling av lederskap, team og organisasjoner. Fleksibilitet om tid, arbeidsplass, arbeidsoppgaver og lederutvikling er avgjørende. Trenden viser at vi har raskt tilegnet oss den digitale verden i tiden med pandemi. Vi ønsker å være med på denne trenden.

The Collaborative Workplace er en digital coach for ledere og team. Systemet vårt revolusjonerer måten organisasjoner trener sine ansatte på. Vi hjelper dem med å tilby personlig opplæring til alle ansatte, for å øke produktiviteten og engasjementet.

Treningsmodulene er like for alle. Tidsbruken er under en tredjedel av tradisjonelle kurs samtidig som læringseffekten er høy. Den opplevelsesbaserte treningssimulatoren åpner for at ledere kan trene når som helst og hvor som helst i trygge omgivelser. Treningen sikter mot å utvikle sosiale ferdigheter blant ledere og deres team samt bidra til forbedring av arbeidsprosesser. Prosjekt COWPlace utvikler trening på de mest effektive generiske lederferdighetene som er identifisert av forskning på lederutvikling.


Ønsker du å bli bedre kjent med oss?

Fyll inn skjemaet, så oppnår vi kontakt og blir bedre kjent med hverandre.

Takk for at du tok kontakt. Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg og din organisasjon.